Top

Raluca Zdrobis

Vrei să testezi produse cosmetice și să oferi informații prețioase despre produse și altora? Ei bine, ai ajuns unde trebuie!

Testez și scriu review de produs de o mulțime de timp însă, în ciuda faptului că am la activ cursuri de skincare și makeup, nu simt că ofer informații complete cititoarelor. Eu sunt una singura, cu un singur tip de piele, cu vârsta pe care o am, cu mediul în care trăiesc și stilul meu de viață. Ce este bun pentru mine este posibil să nu fie deloc bun pentru alte persoane. Deși produsul este testat, bine formulat și cu rezultate dovedite. Și atunci, ce este de făcut?

Așa mi-a venit ideea acestor review-uri în colaborare cu voi! Dacă mai multe persoane, cu tipuri de piele diferite, vârste diferite și stiluri de viață diferite, ar încerca produsele și ar raspunde la o serie de întrebări, am putea face într-adevăr un tip de review mult mai complex și complet. Mult mai multe persoane s-ar regăsi în rândurile noastre și ar putea cumpăra produse fiind mult mai bine informate și cu rată de succes mult mai mare. Ție nu ți-ar plăcea să găsești persoane fix ca tine care au testat produsele de care ești interesată și au scris cum funcționează?

Prin urmare, dacă ți-ai dorit mereu să primești produse pe care să le testezi, dacă ți-ai dorit să vezi cum se face un review, sau pur și simplu ți-ai dorit să dai o mână de ajutor altora dar nu ai avut o platformă prin intermediul căreia vocea ta să fie auzită, acum este momentul!

Cum funcționează toată treaba asta:

Dacă mă urmăriți și pe contul de Instagram, poate că ați văzut deja întrebarea din story. Tu trebuie să intri la mine pe cont și să răspunzi la întrebare. Am să urc aproape săptămânal acolo o întrebare așa că este important să fii pe fază, mai ales că un story dispare în 24 de ore. Dintre persoanele care răspund la întrebare, prin rotație și în funcție de răspunsul la întrebare, eu voi selecta câteva cărora le voi trimite produsele pentru testat. Dacă ai fost aleasă, după ce testezi produsele vei primi câteva întrebări de la mine la care am să te rog să răspunzi. Dacă îmi trimiți și o poză, cu atât mai bine 🙂

După ce strâng răspunsurile de la toată lumea, le voi pune împreună într-un articol care să ajute multe femei să afle informații prețioase depre produse. Îți voi trimite și ție link-ul materialului, să vezi review-ul tău și cum arată materialul final. Voi implica în această treabă și alți bloggeri așa că vei avea ocazia să scrii alături de cele pe care le citești. Cum ți se pare?

Dacă ești interesată de propunere, intră pe contul meu de Instagram și înscrie-te. Și tu poți fi aleasă să testezi produse cosmetice și să scrii următorul review 🙂

Post a Comment