Top

Raluca Zdrobis

Eu călătoresc foarte mult, cel puțin o dată pe lună plec către o nouă destinație. Cunosc aeroportul Otopeni la fel de bine ca stația de metrou Unirea :)) Îmi place foarte mult să plec hai-hui așa că nu mă plâng. Fiecare destinație nouă vine la pachet cu mult mers pe jos, foarte mult mers pe jos, și cu durere de picioare impicit. Dar, pentru ca am acumulat experiență deja, știu ce trebuie să fac pentru a avea grijă de picioarele mele. Crezi că nu poți merge mult pe jos fără să suferi la finalul zilei? De fapt, te poți bucura de vizitarea fiecărui oraș nou dacă ai puțină grijă 🙂

Poartă încălțări lejere
Da, este o regulă bine știută, când pleci la drum să ai încălțăminte comodă. Optează pentru încălțări în care te simți bine, și în care piciorul este confortabil si pielea poate respira, în detrimentul încălțărilor noi sau ale celor care ar arăta bine în poză. După o zi întreagă petrecită la plimbare eu mizez pe un masaj bine meritat. Life Care® recomandă masajul zilnic al picioarelor aplicând o cremă specială. Crema de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter® este ideală pentru pielea uscată și foarte uscată, protejând intensiv împotriva factorilor dăunători din mediu. Principiile active sunt transportate până în straturile cele mai profunde ale pielii, iar ureea din compoziția cremei stimulează circulația sangvină, evitând astfel apariția bătăturilor inestetice care se pot forma din cauza uscării stratului superior al pielii. Un super răsfăț la final de zi înseamnă picioare fericite și gata să te poarte pe străzi noi și în următoare 🙂

Relaxeză-ți picioarele în apă
Un truc foarte eficient pentru relaxarea picioarelor este să le scufunzi pentru 10 minute în apă în care ai adăugat sare. Prin intermediul unui proces numit osmoza, sarea din apă ajută ca apa acumulată din celulele pielii să fie eliminată. Soluția salină are un efect tonic și revigorant, eliminând durerile. Dacă nu ai la dispoziție timpul necesar pentru această metodă, folosește un produs foarte practic: Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO. Acesta ajută la îndepărtarea senzațiilor de oboseală și greutate a picioarelor stimulând circulația sângelui. Având la bază un complex inedit de plante BIO precum aloe vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea și grâu, Konfort Roll-ul acționează în profunzime pentru a vă oferi o piele tonifiată și picioare ușoare.

Ai grijă la bacterii
La piscină și nu numai, este bine să ai grijă de picioarele tale. Chiar și baia hotelului la care te cazezi poate prezenta un eventual pericol. Este foarte important să știi cum să te protejezi de bacterii ce se pot transforma în adevărate probleme. Poartă cât de mult posibil șlapi la piscină, mediul umed favorizând dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, Loțiunea antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter® de la Life Care® este ideală. Reduce secreția sudorală, îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor, previne apariția bacteriilor și conferă o senzație plăcută de confort și prospețime. Extractul de tătăneasa are excelente proprietati vitalizante, în vreme ce hameiul grăbește procesul de regenerare.

Picioarele sănătoase ne poartă pe drumurile vieții, nu doar pe drumurile noilor orașe pe care le vizităm, așa că este foarte important să avem grijă de ele!

Post a Comment