Top

Raluca Zdrobis

Hello,

Eu sunt Raluca Zdrobiș și sunt dependentă de scris. Când am scris prima poezie încă nu împlinisem 5 ani :))) Sunt organizator de evenimente și Specialist în Marketing și Comunicare, îndrăgostită până peste cap de artă, în toate formele ei, și de oameni (pe care îi iubesc nu în ciuda defectelor lor, ci datorită acestora)

De beauty și skincare m-am îndrăgostit prin 2013, când am început să lucrez cu saloane de înfrumusețare, în calitate de Specialist Relații Publice și Comunicare. În vara lui 2015 am început colaborarea cu Iuliana pe blogul ei, beautybyjules.ro, unde am scris cu drag până la sfărșitul anului 2018. A fost o perioadă frumoasă în care am învățat enorm. Iuliana este un profesor bun!

Am doi copii mari, despre care scriu mult în primul rând pentru că ei sunt sursa mea de inspirație. Dar și pentru că fac o tonă de chestii haioase ce merită povestite.

Scriu din pasiune! Pasiune pentru scris, pasiune pentru frumos, pasiune pentru cosmetice și îngrijire, pasiune pentru vinuri și mâncare bună. Am o mulțime de proiecte, sunt mereu în mișcare, și o mulțime de hobby-uri, așa că se vor regăsi toate aici, în formă organizată ….. mai mult sau mai puțin 🙂

Z

Post a Comment