Top

Raluca Zdrobis

Pe Issa am cunoscut-o în urmă cu câteva săptămâni, printr-o prietenă comună, la primul festival de muzică la care am participat anul ăsta. Super simpatică și drăguță, ne-am distrat împreună câteva zile la Seawolves. Într-o doară mi-a spus că tocmai ce a scos un videoclip la care a muncit cu mare drag și este foarte mulțumită de rezultat. Copilul ăsta simpatic muncise câteva săptămâni, împreună cu o echipă pe care și-a format-o singură, și a scos UN VIDEOCLIP!

Nu știu cum sunteți voi dar știu că eu am fost mută de uimire și extrem de impresionată. Muncă multă și multă dedicare. Deși pentru Issa muzica nu este muncă, este doar pasiune pură. Cântă de când era mică și a câștigat o mulțime de premii. Nu s-a plâns niciodată ca a trebuit să plece zile în șir de acasă pentru a participa la festivaluri de muzică și nici nu a comentat când a fost nevoită să stea trează până târziu pentru a recupera materia pierdută.

Proiectul Issa – Te Digo este creat în parteneriat cu un prieten la fel de pasionat care a scris muzica. Versurile aparțin Issei, la fel și ideea, dar a apelat la cineva specializat pentru acuratețe în limba spaniolă. Iar întreg videoclipul este viziunea lor, munca lor 100%! De la idee la pus în practică!

Nu am lăsat-o în pace până ce nu am văzut videoclipul! Pe care il las aici și pentru voi 🙂

Pretty cool, nu?

Sunt convinsă că este nevoie de multă muncă pentru a face un videoclip. Dar să ai 20 ani și nicio casă de discuri în spate, să îți faci o echipă și să produci un videoclip care să arate bine mi se pare cel puțin impresionant. Issa încă nu știe că eu scriu rândurile astea și sper că nu am uitat să menționez nimic din cele povestite de către ea. Promit să îi trimit câteva întrebări și să aflu mai multe pentru voi 🙂

Mie personal Te digo îmi place foarte tare și sunt sigură că Issa este pe drumul cel bun. Și pic cu pic se face mare așa că hai pe Youtube cu un view și un subscribe! Hai să o susținem pe Issa!

 

Comments

  • 17/07/2019

    Trandafir Mihaela Anabela

    wow.. 😱 20de ani?! geniala fetita, 👏👏bravo ei, suna destul de faina piesaa, binecred cai unde am o slabiciune pt piese spaniolesti😅

    reply

Post a Comment