Top

Raluca Zdrobis

Hard Rock Cafe a lansat acum câteva zile noul meniu! A venit vara și se lansează noile meniuri peste tot, deci până aici nimic impresionant. Dar, pentru că există un dar, Hard Rock Cafe lansează un produs fenomenl – STEAK BURGERS cu foiță de aur! Și dacă nu ești fan burgeri, deși sunt sigură că ești, preparatul ăsta trebuie gustat musai. Nu doar pentru că este un Steak Burger cu foiță de aur de 24 karate, deși ăsta ar trebui să fie motiv suficient, dar și pentru că, în timp ce îți delectezi papilele gustative cu ceva deosebit, faci o faptă bună! Hard Rock Cafe va dona către Asociația S.O.S. Satele Coiilor parte din vânzările acestor burgeri.

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de produse noi disponibile în locații din întreaga lume. Noul meniu pune accent pe cele mai noi și premiate rețete de Steak Burger, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor. Steak Burgers nu sunt singurele preparate inovatoare incluse în noul meniu Hard Rock, care va cuprinde și selecția de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables, încurajând aventura și explorarea și permițându-le fanilor să-și satisfacă cele mai curioase pofte. Lansarea globală a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971, având misiunea de a servi cei mai buni burgeri și milkshakes din întreaga lume.

Vedetele noului meniu al Hard Rock Cafe sunt premiații Steak Burgers, care conțin 100% Vită Angus, pentru a crea cel mai savuros burger posibil. Așa cum corzile unei chitare trebuie să fie perfect acordate pentru ca o melodie să sune perfect, fiecare detaliu contează atunci când construiești cel mai bun burger. De la acompaniament premium, cum ar fi chiflele proaspăt coapte, până la sosurile casei, noii Steak Burgers oferă tuturor posibilitatea de a mânca precum o legendă rock.”

Nu am ajuns la eveniment dar voi merge cu siguranță să văd ce și cum. În ultima vreme am scris tot mai multe despre restaurante și meniurile lor. Am început cu listele de vinuri, o pasiune secretă care acum nu mai este secretă deloc, feed-ul Instagramului meu stă mărturie :)))) Și de la lista de vinuri la meniul celor mai trendy locuri din oraș nu a mai fost decât un pas. Așa că acum am o rubrică în print, care se numește Bucureștiul Altfel, în care povestesc despre cele mai mișto locații pe care le descopăr, despre vinurile deosebite dar și despre arhitectura localurilor. Merg la Hard Rock Cafe, inspectez burgerul, văd care este treaba cu el și poate îl includ în următorul număr al revistei.

Dar să vedeți ce este așa de special la acest burger. The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ – un Steak Burger din carne proaspătă de vită Angus, cu foiță de aur comestibilă de 24 de karate, cu brânză Cheddar, salată verde, o felie de roșie și inele de ceapă roșie. Este extravagant, fascinant și strălucitor – într-o variantă legendară, disponibilă doar la Hard Rock! Prin intermediul Fundației Hard Rock Heals, 10% din veniturile obținute din vânzarea 24-Karat Gold Leaf Steak Burgervor fi donate în România către Asociația S.O.S Satele Copiilor. Eforturile filantropice continue ale Hard Rock sprijină motto-urile “Love All – Serve All”, “Take Time to Be Kind” și “Save the Planet”, respectând în același timp angajamentul companiei de a oferi înapoi comunității și de a face lumea un loc mai bun.

Misiunea noastră este să le oferim oaspeților preparate, băuturi și divertisment de cea mai bună calitate, de fiecare dată când ne vizitează. Această inovare a meniului este cea mai importantă din istoria brandului și reflectă obiectivele noastre de a ne asigura că totul – de la muzică la meniu – este mereu propaspăt în fiecare locație Hard Rock din întreaga lume. Suntem încântați să vă prezentăm preparatele noastre premiate: Steak Burger, Boozy Milkshakes, Sliders și Shareables, inclusiv vedeta, 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™,ca parte a  captivantei experiențe culinare și de divertisment pe care o oferim, recunoscută la nivel monidial“, a declarat Stephen K. Judge, Președintele Cafe Operations la Hard Rock International.

Chiar dacă sunt noi în meniu, nu este prima dată când Steak Burgers de la Hard Rock Cafe se află în lumina reflectoarelor – marca Steak Burger câștigând deja premii înaintea lansării sale la nivel mondial, inclusiv recunoașteri precum “Fan Favorite” la Battle Burger Riverwalk Fort Lauderdale din 2019, “Cel mai bun Burger” în cadrul Premiilor Editor-in-Chief și “Ultimate Winner / Best in Miami” la Miami Times Burgerfest, în 2018.

„Căutăm continuu noi variante de a ne surprinde clienții cu preparate cât mai apropiate stilului lor de viață. Noul meniu aduce combinații surprinzătoare, invitând la o aventură culinară inspirată din arome și gusturi din întreaga lume. În completarea preparatelor #legendsonly vine și întreaga atmosferă Hard Rock Cafe, un tribut adus legendelor care au inspirat povestea de succes a unui brand care continuă să scrie istorie. În România, ne onorează o recunoaștere de peste 10 ani, mulțumită celor care aleg să ne treacă pragul zilnic. Ca un pas natural de a da înapoi comunităților alături de care ne dezvoltăm, ne implicăm și sprijinim activ inițiative locale, așa cum sunt și cele ale S.O.S Satele Copiilor, spre care vom redirecționa 10% din veniturile obținute din vânzarea burgerului vedetă.”, a completat Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe București.

Și dacă nu ești fan burgeri (deși, repet, sunt sigură că ești) în noul meniu și-au făcut loc o mulțime de alte preparate. Oaspeții care doresc să-și creeze propriile combinații de produse din meniu se vor bucura de noile Sliders și Shareables ale Hard Rock Cafe. De la delicioasele One Night in Bangkok Spicy Shrimp™ până la Whiskey Bacon Jam Sliders sau Three Cheese & Roma Tomato Flatbread, toți cei de la masă se pot bucura de sortimentele variate. Fie că vor să își savureze masa singuri sau se adună cu prietenii pentru a combina mai multe preparate, oaspeții se pot bucura de o experință personalizată la Hard Rock Cafe.

Cei care doresc să ia masa la Hard Rock Cafe pot face o rezervare vizitând www.hardrockcafe.com/locations.aspx. Pentru a achiziționa produse Hard Rock Cafe, vizitați Rock Shop® online la www.shop.hardrock.com. Pentru informații suplimentare despre marca Hard Rock Cafe, vizitați www.hardrockcafe.com/.

Comments

  • 17/07/2019

    Trandafir Mihaela Anabela

    sincer, e cea mai mare porcarie 😒 nu am mancat niciodata, nu am eu bani deasa ceva, daar atata sa ajuns sa mancam si aur?! o sa ne kk aur… mi separe prea lux si opulenta cand altii mor de foame… strict parerea mea….

    reply

Post a Comment