Top

Raluca Zdrobis

Vadoo Chill Fest a devenit deja o tradiție pentru mine și este unul dintre acele festivaluri pe care nu le ratez sub nicio formă. Mă bucur că anul acesta începe încă de joi, 22 august, pentru că asta înseamnă că petrec o noapte în plus sus pe munte…fără semnal prea bun la telefon. Sper să fie suficient cât să pot face câteva story-uri și să vă iau și pe voi cu mine acolo sus.

Anul trecut am mers la Vadoo Chill Fest doar cu copilul cel mic, cel mare nu a putut fi înduplecat nicicum. La 12 ani el se simțea prea mare să ne însoțească. Ne-am întors cu o mulțime de povești și super poze așa că anul acesta, la 13 ani, nu mai este prea mare să meargă cu noi la festival. Nu, nu mai este mare deloc, este fix la vârsta potrivită 🙂

Față de anul trecut, când am optat pentru cazare la o pensiune din apropiere parcursul cu mașina în fiecare zi cei 3 kilometri de drum care ne despărțeau de festival, anul acesta ne-am decis să fim full Vadoo Chill Fest și să ne cazăm la cort, în incinta festivalului. Dacă ai cort personal, nu costă nimic în plus camparea. Dacă vrei să închiriezi un cort full echipat, prețul este modic, undeva în jur de 100 de lei dacă îmi amintesc eu bine.

Sunt tare curioasă de cum va decurge aventura de anul acesta și cum ne vom distra toți trei într-un cort. Voi lua suplimentar câteva pături. Mai mult pentru mine, că eu sunt aia mai friguroasă. Anul trecuta, Belluța drăguța, fiica mea cea mică, a făcut yoga, a mers la workshop-ul de percuție, a jucat tot felul de jocuri cu alți copii și și-a văzut de treaba ei pe acolo. Eu am leșinat într-un hamac trei zile, cu o carte în mână. Mă ridicam de acolo doar când voiam o poză pentru instagram sau când cerea copilul mâncare. Despre care trebuie să vă spun că este super bună!

Pe lângă locul meu preferat de la Vadoo Chill Fest, și anume Birtul (locul acela cu alcool și muzică), mai este și locul în care se gătește cea mai bună mâncare ever. La ceaun. Mi-am delectat anul trecut papilele gustative cu o mulțime de preparate delicioase. La cum îl cunosc pe fiul meu, sunt sigură că poveștile despre mâncare au fost un factor decisiv în dorința lui de a participa anul acesta.

Și dacă anul trecut am înduplecat o singură prietenă să mă însoțească, anul acesta mergem în grup. Câteva poze în social media fac minuni :)))) Abia aștept să îmi revăd prietenii și să îmi fac câțiva noi. Vadoo Chill Fest atrage în fiecare an oameni mișto, interesanți și chill. Este un fel de energie necunoscută care ne unește pe toți.

Vreau să fie clar, nu încerc să conving pe nimeni să meargă la Vadoo Chill Fest. Știu că acest festival este nișat și mai știu că
atrage doar pe cine ar trebui să fie acolo. Sunt doar 500 de bilete în fiecare an așa că nu mă tem de super aglomerare sau de oameni care lasă în urmă dezastru în natură. După patru zile de festival nici nu zici că ar fi trecut cineva pe acolo. Este un festival chill, cu muzică bună, mâncare extraordinară și oameni mișto tare. Un festival pentru suflet, care te relaxează și te pregătește pentru încă un ocol în jurul soarelui.

Vă las câteva poze de anul trecut, poze cu care am și câștigat locul II la competiția foto. Pe contul meu de Instagram am sa fac update de acolo așa că, dacă vreți să vedeți în timp real ce facem noi pe acolo, fiți pe fază în ultimul weekend din august 🙂

Post a Comment