Top

Raluca Zdrobis

De când mă știu am iubit petrecerile costumate. Mai mult decât orice altceva! Am organizat copiilor mei, am organizat la birou, am organizat pentru familie sau prieteni. Și de fiecare dată distracția a fost la superlativ. Toată lumea vrea să se costumeze, să pretindă că este altcineva pentru câteva ore, să se bucure și să nu se ia în serios. Pentru cei mici este o ocazie bună să intre în pielea personajelor pe care le iubesc și să se simtă eroi! Da, chiar de fiecare dată petrecerile costumate și cele tematice au fost cele mai tari.

M-am bucurat mult când am primit informații despre Fabrica de Magie, mai ales că știu câtă bătaie de cap este să găsești un costum potrivit și care să nu arate ca și cum se va dezintegra în secunda în care îl îmbraci :))))

Indiferent că ai de organizat o petrecere aniversară, o petrecere de 1 iunie sau o onomastică, petrecerea de final de an școlar sau o petrecere de botez, tematica și decorul evenimentului sunt esențiale pentru succesul acesteia. Mai ales când ai de-a face cu clienți pretențioși – copiii. Magazinul online FabricaDeMagie.ro oferă, pe lângă cea mai mare diversitate de soluții complete pentru petreceri, și inspirație în acord cu tendințele.

Copiii preferă supereroii! Asta îmi este clar deja :))) Deși ai mei sunt mari acum, încă mai am pe acasă un costum de Batman și unul de Superman. Iar săptămânile trecute am donat nepoțelei mele mai multe rochițe de prințese și accesorii (papuci de plastic transparent a la Cenușăreasa, tot felul de tiare și de accesorii pentru cap, evantaie și umbreluțe) de la Bella. Pentru că marea majoritate a fetițelor vor să se transforme în prințese.

“Am căutat să adunăm cât mai multe idei, care să ofere petreceri memorabile pentru copii. De exemplu, părinții în general se feresc de LEGO pentru că e ca și cum ar deschide Cutia Pandorei. Însă știm cât de iubite sunt filmele seriei, dar și piesele buclucașe, așa că LEGO nu putea lipsi din oferta noastră. Și pentru că știm cât de puțin timp au la dispoziție adulții pentru a oferi petrecerea perfectă copiilor, am adunat la un loc tot ce este necesar pentru un astfel de eveniment, de la costume la ghirlande, baloane, farfurii și tacâmuri în tema aleasă, decorațiuni, accesorii pentru poze și tot felul de alte surprize” – a declarat Virginia Petrescu, fondator FabricaDeMagie.ro.

Așa că dacă aveți nevoie de idei și inspirație, dar mai ales de costume și ajutor, acum aveți unde apela. Și nu doar în ceea ce privește petrecerile pentru copii.

După ce prima parte a anului 2019 a fost acaparată de flamingo și millenial pink, vara vine cu un suflu nou și mai ales cu idei spectaculoase de petrecere chiar și pentru adulți.FabricaDeMagie.ro a inclus în ofertă câteva dintre tendințele verii pentru că orice motiv de sărbătoare merită o petrecere pe măsură. Vei găsi tot cei ai nevoie pentru o petrecere care să-ți dea impresia că ești la malul mării, deși de fapt ești în inima orașului, Marina, Pool sau Yacht Partyfiind printre cele mai apreciate tematici ale sezonului. Pentru cei care preferă o petrecere în stil clasic, Beer&Barbecue Party, Picnic Partysau Garden Partysunt soluțiile care îmbină funcționalitatea cu designul minimalist, dar festiv.

“Și adulții au o mulțime de motive de petrecere, mai mult decât atât, credem că au nevoie de aceste momente de deconectare și relaxare, iar o petrecere tematică poate oferi acest lucru, fiind un pas în plus, un minim de efort cu efecte maxime. Pentru că, în ciuda vârstei, ne place să ne întoarcem la vremea când ne plăcea să ne costumăm. Astfel, dincolo de motivele clasice: petreceri aniversare, petrecerea burlăcițelor, petrecerile copiilor, încurajăm petrecerile pentru a sărbători weekendul sau o promovare la job, pentru a sărbători începutul vacanței sau o reușită personală” –  a mai precizat Virginia Petrescu.

FabricaDeMagie.ro dispune de peste 10.000 de costume și decorațiuni, fiind magazinul online cu cea mai mare diversitate de costume și idei pentru petreceri tematice. Viziunea FabricaDeMagie.ro este să inspire și să transforme fiecare petrecere într-o ocazie memorabilă, prin costumații și accesorii inedite, să ofere ocazia fiecarui participant la o petrecere tematică să poarte un costum inedit și accesibil, care îl reprezintă și îi reflectă personalitatea.

Post a Comment