Top

Raluca Zdrobis

Pentru că fac ce fac și tot la slăbire și detoxifiere îmi stă mintea, am luat la puricat noile produse de la Life Care și am descoperit două super pachete pe care este musai să le încerc. Unul pentru slăbire, celălalt pentru detoxifiere. În decursul a 30 de zile, fiecare Pachet te ajută să-ți revii în formă și să te bucuri în continuare de anotimpul rece. 

Dacă își dorești să slăbești, nu prea sunt scurtături sau trucuri. Este important să te alimentezi corect și să faci sport. Asta nu înseamnă, însă, că nu poți primi puțin ajutor. Există câteva reguli de bază care ar trebui respectate, precum: ultima masă trebuie luată cu cel puțin 3 ore înainte de a te culca pentru a-i lăsa metabolismului timp să digere mâncarea, redu cantitatea de sare pe care o folosești în preparate pentru că aceasta favorizează retenția de apă, dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte.

Iar dacă vrei să apeși pedala de accelerație, poți apela cu încredere la  Pachetul de Slăbire complet pentru 30 de zile. Îți va optimiza întregul organism și va susține procesul de slăbit într-un mod sănătos. Fiecare produs conținut are un rol bine stabilit, ajutând la arderea grăsimilor și susținând eliminarea toxinelor.

Dacă ai în plan doar detoxifiere, mai ales după ce ai mâncat mai mult decât nesănătos în ultima perioadă, este musai să renunți la sucuri și alcool, înlocuiește ciocolata cu lapte cu cea neagră și consumă mai multe salate. Îți stă la dispoziție și  Pachetul de Detoxifiere complet pentru 30 de zile de la Life Care. Acesta are rol de purificare și activare a organelor interne, ajutând la eliminarea toxinelor din organism. Va grăbi metabolizarea grăsimilor, va inhiba pofta de mâncare și poate suprima depozitarea grăsimilor. De asemenea, detoxifică colonului și reduce colesterolul din sânge, oferind organismului forță și energie.

Începem primăvara cu forțe noi?

Z

Comments

  • 17/07/2019

    Trandafir Mihaela Anabela

    hmm… dupa sarcina, am ramas cu peste 10kg in plus fata dr cum eream.. nu negcanu as vrea sa mai slabesc, daram retineri când vine vorba de pastile

    reply

Post a Comment