Top

Raluca Zdrobis

Ești gata de vară? Numărătoarea inversă a început! Așa că a sosit momentul să depui toate eforturile pentru a-ți pregăti corpul pentru un nou sezon.

Nici eu nu mă simt pregătită pentru a-mi etala corpul la plajă dar am ajutor. Life Care® a pregătit o listă cu 5 sfaturi pe care să le urmezi pentru a obține corpul pe care ți-l dorești. Și are și un pachet cu produse numai bune care să te scoată din încrcătură. Pachetul „Essential Sport”conține 6 produse necesare oricărei persoane care are sau intenționează să adopte un stil de viață activ.

  1. Fii mai activă

Fără efort nu există reconpensă iar sportul chiar este cea mai sigură și eficientă metodă de a-ți sculpta silueta. Nu este nevoie să îți petreci ore în șir în sala de sport pentru a arăta bine dar poți face mici schimbări în stilul de viață care vor avea efecte imense. Spre exemplu, urcă scările în locul liftului, parchează mașina puțin mai departe și mergi pe jos până la birou. O altă variantă foarte eficientă este alergatul în parc. Seara, alocă-ți 30 de minute pentru o sesiune de jogging. Iar, pentru a evita eventualele dureri de articulații sau de mușchi Life Impulse® MagneActive este o sursă pură și foarte concentrată de clorură de magneziu, extrasă din Marea Antica Zechstein. Sub formă de spray, ușor de utilizat și aplicat, uleiul concentrat de magneziu este benefic pentru sănătatea articulațiilor și a mușchilor. Un alt aliat post-antrenament este Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, folosit pentru calmarea rapida a durerilor din diverse zone, precum zona cervicală, a gâtului, încheieturilor, brațelor, genunchilor, gleznelor sau mușchilor. Ce bine prind toate astea după o sesiune de box :))))

2. Ai grijă la băuturile pe bază de cafea

Nu cafeaua este problema, ci celelalte ingrediente adăugate care conțin un număr foarte mare de calorii, precum: toppingurile cu tot felul de arome sau frișca. Schimbă obiceiul de a comada aceeași băutură plină de zahăr și optează pentru o cafea simplă sau pentru un ceai negru. Aceste variante, nu numai că vor avea grijă de silueta ta, dar îți vor da un plus de energie de-a lungul zilei. Însă, dacă nu îți surâde ideea de a bea cafeaua neagră, și totuși ai nevoie de energie pentru antrenamentele tale, Life Care® îți recomandă Life Impulse® L-Carnitine, un supliment ce poate contribui la transformarea grăsimii în energie. Specialiștii spun că nivelul de carnitină scade tot mai mult pe măsură ce persoana înaintează în vârstă, astfel suplimentarea cu L-Carninitină este benefică deoarece reduce oboseala și stimulează funcția sistemului muscular.

3. Alege corect gustările dintre mese

A avea mici gustări între mese este complet corect, însă, acestea trebuie alese corespunzător. Dacă ești la birou, în locul covrigeilor și a biscuiților, mănâncă un fruct. Iar dacă, vrei ceva să ronțăi ceva sănătos după ce ai făcut sport Life Care® îți recomandă Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance® și Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®. Cu un continut ridicat de proteine, fibre și vitamine, batoanele vegane sunt gustarea excelentă pentru post-antrenament fiind ajutorul perfect în recuperare.

4. Dormi suficient

Lipsa somnului este un factor major în creșterea apetitului, iar mai apoi, a greutății. nu mai spun și că  pielea nu are suficient timp să se regenereze dacă nu dormi suficient și te trezești cu riduri …… Este recomandat să dormi cel puțin 7 ore pe noapte pentru a-i asigura organismului o funcționare corectă. Stabilește-ți un program de somn și respectă-l cu strictețe. În acest fel, vei sta departe de gustările de la miezul nopții și de oboseala pe care o resimți de-a lungul zilei. Life Care® nu a pregătit o pilulă magică în cutie …trebuie să stau de vorbă cu ei să rezolve treaba asta…

5. Renunță la fresh-urile de fructe

Chiar dacă sunt o variantă bună a sucurilor din comerț, au foarte multe zahăr care nu ajută deloc. Dacă obiectivul tău este să scapi de câteva kilograme, fresh-urile nu te vor ajuta, ci din contră îți vor oferi multe calorii și puțini nutrienți. Mi bine mănânci un fruct proaspăt și obții toate fibrele și nutrienții de care ai nevoie.

Dacă îți dorești cu adevărat să îți pregătești corpul pentru vară, este necesar să faci mici schimbări în viața ta. Toate produsele descrise mai sus fac parte din pachetul „Essential Sport”  care mai conține și  un Detergent lichid ACTIV SPORT cu lavandă BioHAUS®, foarte eficient, conceput special pentru echipamentele sportive cu efect puternic de neutralizare a mirosurilor. 

 

Post a Comment