Top

Raluca Zdrobis

Este o întrebare la care raspunzi cu greu, nu? Ce anume te face pe tine să fii tu și să fii bine cu tine?

Sunt mamă, iubită, soră, fiică, cumnată, prietenă, colegă. Dar înainte de toate stea, sunt FEMEIE! Și îmi aparțin! Centrul Fericirii mele îl reprezintă încrederea în mine și în forțele mele proprii.

Nu pot fi o mamă bună dacă nu am încredere că pot avea grijă de copiii mei și că le pot oferi tot ce pot și am mai bun. Nu pot fi o fiică bună dacă nu am încredere că pot fi un sprijin bun pentru părinții mei! Nu pot fi o soră bună dacă nu am suficientă încredere în mine și în forțele mele proprii că îmi pot ajuta și proteja frații. Nu pot fi o iubită bună dacă nu am încredere în mine că pot iubi, că pot seduce, că pot cuceri, că pot oferi. Și nu poti iubi, nu poți cuceri, dacă în primul rând nu te poți iubi pe tine! Dacă nu îți poți oferi ție!

După două sarcini, înaintarea în vârstă și probleme serioase cauzate de o tiroidă autoimună, încrederea pe care o aveam în mine a scăzut exponențial. Și, într-o dimineață am realizat că eu pe mine nu mă mai iubesc. Proiectam o imagine plină de forță și încrederea dar în secret, în intimitatea camerei mele, disecam fără milă și editam la sânge fiecare poză ce avea să ajungă în social media. Îmi călcam fiecare cută, îmi ștergeam fiecare kilogram pe care îl simțeam în plus.

Nu, nu o făceam pentru a fi admirată de restul. O făceam pentru a mă admira eu și într-o încercare stupidă de a recăpăta o încredere pierdută cu multă vreme în urmă. O făceam pentru că Centru Fericirii mele era afectat! Nu mă iubeam!

Fiecare femeie simte diferit iar eu voiam să mă simt din nou frumoasă. Eu pentru mine! Era clar că aveam nevoie de specialiști. Dacă atunci când am întrat în depresie am apelat la medici, acum când sufeream de neiubire de sine de ce să nu aplic aceeași metodă? Și bine am făcut…

Am apelat la Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativă și wellbeing în care orice om poate să-și îndeplinească un obiectiv personal sau profesional sau să-și rezolve o situație de viață pentru evoluția sa. Rezonam cu filozofia lor și cu abordarea asupra tratamentului și părea locul perfect în care să mă reechilibrez, să mă recapăt, să mă regăsesc pe mine cea de altă dată.

Discuția inițială a fost ca un balsam pentru sufletul meu. Am stabilit o ședință cu un nutriționist care a reușit să îmi echilibreze haosul din alimentație și am identificat câteva tratamente care să mă ajute să îmi recapăt forma și încrederea în mine.

Cele care mă citiți de multă vreme, știți că sufăr de tiroitidită autoimună și că mă lupt cu fluctuațiile de greutate. Toată scăderea și câștigarea de kilograme nu face bine pielii, oricât de bună moștenire genetică ai avea. Aici au intervenit specialiștii și tratamentele recomandate.

Și acum, o lună mai târziu, am rezultate! În prima lună am reușit să pierd pe drum 6 kilograme. Fără un efort special. Eu sunt oricum activă, merg mult pe jos, alerg în parc și fac mișcare ori de câte ori am ocazia. Doar că sportul de unul singur nu mai funcționa!

Alimentația este extrem de importată și este bine să apelezi la un specialist dacă vrei sa ai rezultate cu adevarat bune pentru corpul tău. Și aici intră și sănătatea, nu doar pierderea kilogramelor.

Tratamentele la care am apelat eu au fost special structurate pentru a obține rezultatele dorite. Am dat un restart organismului de data asta, interior și exterior. Am apelat la Criolipoliză, Dermocell, Tunel detoxifiere, Presoterapie-drenaj limfatic și cateva tratamente faciale – Mezoterapie și Terapie BTL.

Rezultatele sunt extraordinare iar increderea în mine a crescut atat de tare încat am postat pe contul meu de Instagram și prima poză fără edit! O premieră absolută de care sunt foarte mândră.

Am redevenit bine eu cu mine! Iubirea de sine este un proces de durată dar orice călătorie începe cu un prim pas. Și primul meu pas a fost către specialiștii de la Centru Fericirii care au reușit să mă reechilibreze și să mă facă să mă simt din nou frumoasă. Este un proces de durată și mai am mult de lucru la mine. Inside and outside! Și am să vă țin la curent cu toate aici, pe blog, dar și pe conturile de Instagram!

Dar între timp, dacă aveți intrebări sau vreți să aflați detalii despre proceduri, îmi puteți scrie. În comentarii sau în privat, cum vă simți mai confortabil. Promit să răspund rapid!

Z

Post a Comment