Top

Raluca Zdrobis

Eu nu pot face momentan epilare definitivă pe motiv de vitiligo, prin urmare epilarea rapidă și fără durere pe care Braun Silk-epil 9 o promite m-a convins să il supun la teste.

Deși nu cred că este nimic în neregulă cu părul de pe corp și alegerile fiecăruia, eu personal fac parte din acea grupă de oameni care nu suportă părul de pe brațe, picioare și alte locuri pe unde mai apare el nedorit. Când merg la salon prefer ceara caldă, nu mă înțeleg cu epilarea braziliană.

O altă particularitate a pielii mele, pe lângă vitiligo, este faptul că epilatul pe partea inferioară a picioarelor îmi provoacă o iritație. Porii se înroșesc și rămân cu multe, multe punctulețe roșii pe piele zile în șir. Nu este foliculită, din fericire, ci doar o iritație parțială a picioarelor mele. Apare localizat, doar la epilare, puncte roșii fără alt simptom (mâncărimi, iritații, umflături etc). Pielea sensibilă și uscată din acele zone nu suportă foarte bine smulgerea firelor de păr, chiar dacă hidratez bine zona înainte și după.

 

Mă epilez de foarte mulți ani, pielea mea este obișnuită cu smulgerea firelor de păr, asta înseamnă că are o toleranță ridicată la durere. Cel mai probabil, dacă abia acum începi să te epilezi, pe tine te va durea mai tare decât mă doare pe mine. Epilare fără durere nu există! Totuși, sunt epilatoare care o pot diminua, la fel și tehnici de epilare pe care unele cosmeticiene le știu și aplică.

Am testat Braun Silk-epil 9 și trebuie să recunosc că am fost surprinsă încă de la prima utilizare. A ajuns la mine fix la început de pandemie și tare bine mi-a prins. Într-o perioadă în care saloanele erau închise, singurul pe care mă puteam baza era epilatorul.

 

Înainte de Braun Silk-epil 9 am avut un Braun Silk-epil 7 pe care l-am primit în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a lansat. Din păcate, nu a fost dragoste la prima utilizare și, deși a venit într-o cutie mare și frumoasă și avea mai multe accesorii, tot vechiului meu Braun i-am rămas fidelă, nu știu de unde incompatibilitatea cu Braun Silk-epil 7. Da, știu, sunt un fel de fan boy Braun 

Oricum, la început de pandemie am făcut upgrade la Braun Silk-epil 9. Cu mari emoții! Nu știam la ce să mă aștept deși citisem o mulțime de review-uri, în mare majoritate foarte bune. Aveam experiența cu Braun-ul meu vechi cu fir pe care l-am iubit și folosit ani mulți dar și experiența cu Braun Silk-epil 7 fără fir care s-a dovedeit dureros pentru mine.

Cutie mare, o mulțime de accesorii, curățare facială, body scrub și o mulțime de chestii pe care nici nu am apucat să le testez. Minunat! Și l-am testat prima oară sub duș.

 

Diferența este incredibil de mare! În ceea ce privește gradul de durere nu am cuvinte. Mă doare mai puțin decât la epilatul cu ceară. Epilare inghinal total cu Braun Silk-epil 9! Pe cuvânt! Fără lacrimi, strâns din dinți și altele din categoria asta. Fără niciun fel de exagerare, pe testate, cea mai fără durere epilare ever!

Vă las și câteva date spilcuite de pe site-ul lor, ceva mai tehnice și mai bine structurate. Eu am fost așa de fericită de lipsa durerii că am uitat să mai povestesc și despre alte beneficii ale acestui epilator.

Epilarea este rapidă și precisă!

Îndepărtează păr foarte scurt, 0,5mm, mai scurt decât este posibil la epilarea cu ceară.

“Noul epilator Braun Silk-epil 9 cu tehnologia pensetelor Micro-Grip îți asigură un nivel nou al epilării de precizie. Având un cap de epilare mai lat, cu pensete mai lungi și mai profunde, Braun Silk-epil 9 îndepărtează cu precizie chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care ceara nu le poate îndepărta (până la 0,5 mm). Prin urmare, nu va mai trebui să aștepți să crească părul de pe corp pentru a-l putea îndepărta cu ceară.

 

Epilează-te în apă caldă pentru o experiență practic nedureroasă în cazul unei utilizări regulate!

Utilizați epilatorul Silk-épil 9 în cadă sau sub duș pentru un plus de confort. Apa caldă favorizează eliberarea endorfinelor, care sunt analgezice naturale. Acest lucru reduce orice ușor disconfort și iritație a pielii. Când este utilizat frecvent, epilarea este practic nedureroasă.

Tehnologia cu pensete Micro-Grip cu 40 de pensete, îndepărtează fire de păr de dimensiunea unui grăunte de nisip pentru o finețe perfectă. Cap pivotant se adaptează perfect la contururile corpului, pentru un plus de confort și de eficiență. Capac de masaj cu frecvență ridicată cu vibrațiile active pulsate – pentru o epilare foarte delicată. Sistem de utilizare în mediu umed și uscat, poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru o epilare mai confortabilă.

 

Eu mă declar super mulțumită de epilator și fericită de alegere. Sunt foarte curioasă dacă îl aveți sau l-ați testat și care este părerea voastră despre el. Chiar aș vrea să știu dacă are rezultate la fel de bune la toată lumea sau pur și simplu este o super compatibilitate între noi :)))))

 

Post a Comment